Novo u ljekarnama! Biorela® Suspenzija - Biorela

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Biorela® Suspenzija

Biorela® Suspenzija je novi proizvod u već dobro poznatoj Biorela® obitelji dobrih* bakterija. Riječ je o dodatku prehrani s laktobacilima i bifidobakterijama te vlaknima i B vitaminima u inovativnom pakiranju Total barrier 3 phase® koje štiti broj bakterijskih kultura tijekom cijelog roka valjanosti.
Biorela® Suspenzija sadrži kulture bakterija koje žive dolaze do crijeva i ondje povećavaju broj dobrih* bakterija. Sadržani vitamini B6 i B12 doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti, a pantotenska kiselina doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.
Biorela® Suspenzija je dostupna u praktičnom pakiranju od 8 bočica za pojedinačnu primjenu koje se mogu direktno konzumirati, a uzima se jedna bočica dnevno. Namijenjena je djeci i odraslima. Pripremljena suspenzija ima ugodan okus breskve te ne sadrži gluten ni laktozu.

Novo u ljekarnama! Biorela® Suspenzija

Biorela® Suspenzija je novi proizvod u već dobro poznatoj Biorela® obitelji dobrih* bakterija.

Saznaj više
*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Imate pitanje?

Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Savjetovalište