Ostani doma i budi kreativan uz Biorelu | Biorela

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Ostani doma i budi kreativan uz Biorelu

Draga djeco, dragi roditelji
Biorela® je tu za vas. Pokušat ćemo vam olakšati i uljepšati dane pred nama.

Sve što trebate napraviti je da pratite naše teme, poslati nam svoje radove i mi ćemo odabrati i nagraditi 10 najboljih!

Za svaki nagrađeni rad pripremili smo 1 x Biorela® Choco Multi Kids multivitamin s dobrim* bakterijama za djecu i 1 x Biorela® Choco Multi Life multivitamin s dobrim* bakterijama za odrasle!

Zadatak 24.4. do 26.4.2020.

Proljeće u mom mjestu ili gradu. Dobitnici:

Barbara Maračić, Korenica; Bruno Buljan Osijek; Danijela Barić, Karlovac; Šimun Petar Kramarić, Đakovo; Filip i Leonardo Marić, Novi Marof; Lana Katić, Duga Resa; Maja Kužić, Pazin; Nicole Zeljković, Zagreb; Tea Bečić, Ivanić Grad; Tena Lukač, Slunj

Prethodni zadaci i dobitniciZa više informacija u vezi obrade Vaših osobnih podataka kliknite na biorela.hr/zastita-osobnih-podataka.

Pravila nagradnog natječaja i dajem suglasnost da gore navedene osobne podatke i učitanu fotografiju Milsing d.o.o. obradi u svrhu provođenja nagradnog natječaja “Ostani doma i budi kreativan uz Biorelu”. Pristajem na objavu svog imena i prezimena uz objavu učitane fotografije na www.biorela.hr, na Biorela Facebook i Instagram stranicama.


Prethodni zadaci i dobitnici

Kreativni kutak

Zahvalnica

Super Choco bira najljepšu pisanicu

Imate pitanje?

Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Savjetovalište