Biorela Total pronađi sve bakterije - Biorela

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Biorela Total pronađi sve bakterije

Biorela® Total pripremila je za vas totalno fora igricu ”Pronađi sve bakterije”, koja se odvija od 30.8. do 12.9.2021.

Vaš je zadatak na slici pronaći 15 bakterija – točno koliko različitih premium sojeva dobrih* bakterija sadrži Biorela® Total.

MOŽETE OSVOJITI:

15 x Biorela® poklon paket (majica i Biorela® proizvod)

Izvlačenje dobitnika održat će se 15.9.2021., a imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.biorela.hr

Pravila nagradne igre

Dobitnici:

Robert Vrebac, Solin; Katica Mustapić, Zagreb; Nives Juranović, Pakrac; Stjepan Bilic, Podlapača; Karolina Pavelko, Vinkovci; Ana Marija Katić, Zagreb ; Maja Mayer Lovretin, Sveta Nedelja ; Perica Oršulić, Virovitica; Anđelko Kanižaj, Zagreb; Ingrid Kubla, Zagreb ; Ivan Galinec, Koška; Mateja Reškovac, Zagreb; Margareta Gućanac, Zagreb; Božica Baković, Vinkovci i Adela Pavelić, Sisak

Kada pronađete bakteriju kliknite na nju i ona će nestati. Potrebno je pronaći svih 15 bakterija. Nakon što pronađete sve bakterije potrebno je ispuniti obrazac za prijavu i čekati izvlačenje za nagrade.

Bravo, sve bakterije su pronađene! Upiši svoje podatke i ostvari pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri:

Spremi

Imate pitanje?

Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Savjetovalište