menu icon

Biorela Back to school – za lakši povratak u školu i vrtić

Ove jeseni vašim smo mališanima pripremili posebno iznenađenje – veliko Biorela® Choco Back to school pakiranje. Razveselite ih Biorela® Choco slasnim čokoladnim prutićima prepunim dobrih* bakterija, vitamina i minerala. Pakiranje se sastoji od Biorela® Choco Multi Kids i Biorela® Choco Immuno Kids čokoladica, a sadrži i praktične naljepnice za bilježnice i knjige te raspored sati.

Biorela-back-to-school

Omiljeni čokoladni prutići vašim će mališanima olakšati povratak svakodnevnim obvezama. Uz Biorelin® raspored sati veselog dizajna lakše će prionuti školskim obvezama, a praktične naljepnice krasit će njihove bilježnice i tako im učenje učiniti zabavnijim.

A ako bi povratak u školske klupe i vrtićke grupe protekao glatko i bez puno muke, Biorela® vaše mališane nagrađuje s 5 Biorela® Choco Back to school pakiranja. Zamolite mališane da nam nacrtaju crtež na temu prvi dan škole ili prvi dan vrtića – slikajte crtež i objavite fotografiju u komentar objave. Detalje o sudjelovanju provjerite u Pravilima nagradnog natječaja

Biorela® Choco Immuno Kids donosi jedinstvenu kombinaciju beta-glukana, cinka, vitamina D i dobrih* bakterija za snažan imunitet djece! Posebno se preporučuje u sezoni kada je imunitet izložen izazovima. Djeluje zaštitno na crijevnu mikrobiotu djece, a ukusni prutići prave mliječne čokolade zadovoljit će potrebu djece za slatkim.

Biorela® Choco Multi Kids dječji je multivitamin s dobrim* bakterijama, vitaminima i mineralima, za svakodnevnu zaštitu imuniteta djece te zdrav rast i razvoj! Uz dobre* bakterije, 12 vitamina i tri minerala bit će dobra nutritivna potpora pri uključivanju u vrtić ili u školu. A nagrađivani okus ukusne mliječne čokolade okrunjen Superior Taste Awardom povećava vjerojatnost da će vaše dijete svoju svakodnevnu dozu dobrih* bakterija, vitamina i minerala uzimati s veseljem i lakoćom.

Biorela Back to school kutija

Biorela® Choco proizvedena je inovativnom Chocowise® tehnologijom koja osjetljivim kulturama mikroorganizama omogućuje da se uklope u ukusnu čokoladu. Čokolada odlično štiti žive kulture od utjecaja okoliša što doprinosi stabilnosti proizvoda, ali i preživljavanju dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Veliko Biorela® Choco back to school pakiranje potražite u ljekarnama diljem Hrvatske!

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece. Cink doprinosi održavanju normalnog vida, normalnih kostiju i normalnoj kognitivnoj funkciji te zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se