menu icon

Dobre* bakterije za putovanje

Kako biste svoj organizam pripremili za sve izazove koji ga očekuju na putovanju, predlažemo pravovremenu svakodnevnu konzumaciju  dobrih* bakterija.

Probavne smetnje i na samom putovanju vrlo su česte. Iscrpljenost, stres i dugotrajno putovanje te promjena klime i prehrane najčešći su uzroci. Zato je za bezbrižno putovanje, bez probavnih smetnji, dobro sa sobom ponijeti i malu putnu ljekarnu u kojoj su dobre* bakterije.

 

 

9 savjeta za prevenciju putničkog proljeva

9 savjeta za prevenciju putničkog proljeva

S dolaskom lijepog vremena, na vrata nam je pokucala i sezona putovanja. Iako nas zimski mjeseci najčešće asociraju na lošije zdravstveno stanje, snažan i očuvan imunitet je jednako važan tijekom svih godišnjih doba. Jedna od neugodnih pojava koja može oslabiti imunitet je svakako i putnički proljev. On može biti izazvan konzumacijom hrane na koju želudac […]

Saznaj više
Biorela<sup>®</sup> Total – totalno drugačija

Biorela® Total – totalno drugačija

Biorela® Total sadrži čak 15 premium sojeva koje smo pažljivo odabrali zbog njihovih vrhunskih i specifičnih bioloških karakteristika te sposobnosti da djeluju u sinergiji.

Saznaj više

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se