menu icon

Dobre* bakterije za svaki dan

Svakodnevna nadopuna živim i dokazano aktivnim dobrim* bakterijama u obliku dodatka prehrani učinkovito povećava broj dobrih* bakterija u našem probavnom sustavu.

Povećavajući svoj broj u crijevima, dobre* bakterije pomažu crijevnoj mikrobioti u probavi, sudjeluju u sintezi vitamina, djeluju zaštitno na crijevnu sluznicu te imaju povoljan učinak na imunološki sustav. Crijevo je najveći imunološki organ, a mikroorganizmi u crijevu imaju važnu ulogu u očuvanju zdravlja te štite od štetnih patogenih mikroorganizama.

Stres na poslu – simptomi i kako si pomoći

Stres na poslu – simptomi i kako si pomoći

Stres na poslu jedan je od najčešćih problema zaposlenih, a može ostaviti brojne negativne posljedice na fizičko i mentalno zdravlje. Istraživanja govore da je stres na radnom mjestu drugi po redu zdravstveni problem s kojima se zaposlenici susreću, a čak je 75 do 90% onih koji se liječniku opće medicine javljaju zbog nekih od simptoma […]

Saznaj više
Umor i iscrpljenost – 8 savjeta kako ih pobijediti

Umor i iscrpljenost – 8 savjeta kako ih pobijediti

Umor i iscrpljenost i kod vas su nezaobilazan dio u trenucima kada vas privatne i poslovne obveze pritišću sa svih strana? Teško ustajete iz kreveta i ne možete dočekati pauzu za kavu? Pritom često “skačete” s jednog zadatka na drugi kako biste sve stigli, a kada tome pridodate stres, umor se samo gomila? Smatra se […]

Saznaj više
Biorela<sup>®</sup> Total – totalno drugačija

Biorela® Total – totalno drugačija

Biorela® Total sadrži čak 15 premium sojeva koje smo pažljivo odabrali zbog njihovih vrhunskih i specifičnih bioloških karakteristika te sposobnosti da djeluju u sinergiji.

Saznaj više
Novo u ljekarnama! Biorela<sup>®</sup> Choco Multi Life

Novo u ljekarnama! Biorela® Choco Multi Life

Biorela® Choco Multi Life dodatak je prehrani koji ujedinjuje multivitamin i dobre* bakterije i sve to u obliku ukusne tamne čokolade.

Saznaj više

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se