menu icon

Novo u ljekarnama! Biorela® Choco Multi Life

Biorela® Choco Multi Life novi je multivitamin s dobrim* bakterijama u obliku čokolade, za više energije i vitalnosti tijekom dana

Nakon izrazito uspješne Biorela® Choco Multi Kids formule za djecu koja objedinjuje multivitamin i dobre* bakterije u ukusnom čokoladnom obliku, okrenuli smo se i odraslima.

Osluškivali smo potrebe i izazove s kojima se suočavaju odrasli, zaposleni ljudi: ubrzani životni stil, hrana s nogu, naporan multitasking, umor uzrokovan fizičkom aktivnošću, manjak energije tijekom radnog dana, manjak sna, što posljedično utječe i na imunitet. Upravo zato smo osmislili formulu za potrebe odraslih, ali i djece starije od 12 godina, koja će vam postati vjerni suputnik u podizanju razine energije, u borbi s umorom, prilikom sporta i rekreacije te za svakodnevnu zaštitu imuniteta.

Biorela® Choco Multi Life dodatak je prehrani koji ujedinjuje multivitamin i dobre* bakterije i sve to u obliku ukusne tamne čokolade.

Sadrži dobre* bakterije, koenzim Q10, 14 vitamina i minerala, od čega njih 12 u preporučenim dnevnim dozama, te prirodno prisutne polifenole kakaa. Sadržani vitamini B6 i B12 doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije, a pantotenska kiselina doprinosi normalnim mentalnim sposobnostima.

Nakon tjelovježbe ili aktivnosti tu su vitamini B2 i B3 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Za imunitet brinu vitamini C i D koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, a kultura B. lactis HN019™ povećava broj bifidobakterija u probavnom sustavu.

Biorela® Choco Multi Life dostupna je u praktičnom pakiranju koje sadrži 20 pojedinačno zapakiranih prutića, a uzima se jedan prutić dnevno.

Biorela® Choco Multi Life za uspješan životni multitasking

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se