Najjača obitelj dobrih* bakterija

Vodeći brand dobrih* bakterija

Biorela® – totalno drugačija od ostalih

Novi trendovi, najnovija znanstvena saznanja o dobrim bakterijama, inovacije i nove primjene dobrih bakterija naša su specijalnost. Znanje i predanost kvaliteti naše su najveće vrijednosti. Biorela® proizvodi osiguravaju inovativne formule, vrhunsku proizvodnju, vrhnunske svjetske sojeve potvrđene učinkovitosti i sigurnosti, dokazanu stabilnost i djelotvorne doze.

Formulacije koje djeluju

Utemeljena na više od 30 godina istraživanja svjetski poznatih supersojeva i više od 300 kliničkih studija i članaka, Biorela® je preferirani brand dobrih* bakterija i znanstveno potvrđenih formulacija. Biorela® inovativne formule koriste samo najbolje svjetske sojeve s klinički potvrđenim djelovanjem u specifičnom zdravstvenom stanju. Bez obzira za koju namjenu vam trebaju dobre bakterije, u Bioreli® ćete upravo zato pronaći svoju djelotvornu formulu.

Pratimo najnovije znanstvene trendove

Znanost iz dana u dan donosi nove spoznaje i zdravstvene primjene dobrih bakterija, ne samo za zdravu probavu, već i kod brojnih izazova za zdravlje. Biorela® nudi učinkovite proizvode kod proljeva i uzimanja antibiotika te za obnovu crijevne mikrobiote, no ono što ju čini jedinstvenom su moderne, znanstveno potkrijepljene formule za imunitet, zdrav rast i razvoj djece, zdravlje trudnica i srca.

Proizvodi za cijelu obitelj

Naši su oblici primjereni i djeci i odraslima. Proizvodi u kapsulama pogodni su za djecu i odrasle, vrećice s prahom osobito su primjerene djeci, dvostruke formule s rehidracijskom soli kod povraćanja i proljeva praktičan su izbor za cijelu obitelj, a posve jedinstveni, inovativni čokoladni oblici za sve generacije. Međutim, čokoladni oblik nije samo ukusan i privlačan svim dobnim skupinama: čokolada kao medij djeluje sinergijski s dobrim bakterijama, a osim toga osigurava iznimnu stabilnost različitim sojevima i njihovo bolje preživljavanje u probavnom sustavu.

Imate pitanje?

Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Savjetovalište