Neodoljivo adventsko pakiranje za djecu s 4 prutića gratis

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Biorela® Choco Multi Kids 20+4 prutića gratis u neodoljivom adventskom pakiranju

Biorela® Choco Multi Kids ponovno se vraća u svojem zimskom ruhu! Ukusne čokoladice za zdrav imunitet ponovno će razveseliti najmlađe jer adventsko pakiranje donosi četiri čokoladna prutića više!

Biorela Choco MUlti Kids adventski kalendar

 

Uz Biorelu® Choco Multi Kids 20+4 prutića gratis vaši mališani mogu odbrojavati dane tijekom adventskog razdoblja i dočekati Božić snažni i zdravi.

Naime, Biorela® Choco Multi Kids sadrži idealan spoj vitamina, minerala i dobrih* bakterija sljubljenih u ukusnu mlječnu čokoladicu koju će s užitkom uzeti svako dijete. Jedan čokoladni prutić dnevno pružit će podršku njihovom imunitetu te osigurati pravilan rast i razvoj.

S čak 12 vitamina od kojih se ističe vitamin D potreban imunološkom sustavu djece tri minerala – željezo, kalcij i jod, Biorela® Choco Multi Kids neizostavni je multivitaminski dodatak prehrani. Također, sadrži 2 milijarde dobrih bakterija vrhunske HOWARU® kulture sojeva.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D potrebni su za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Biorela® Choco Multi Kids preporučuje se za svakodnevnu upotrebu, a osobito je pogodna za uzimanje tijekom zimskih mjeseci kada je potrebna jača podrška imunitetu.

Zasladite dječje blagdane uz zdrave čokoladice za imunitet! U društvu vaših najdražih odmotajte svaki dan po jednu čokoladicu i dočekajte najljepši blagdan u godini. Uz čokoladni adventski kalendar odbrojavanje do Božića nikada nije bilo slađe!

Biorela® Choco Multi Kids adventsko pakiranje 20+4 prutića gratis potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Količine su ograničene.

Biorela® Choco Multi Kids

Biorela® Choco Multi Kids je jedinstveni, 3 u 1 dodatak prehrani za zdrav imunitet djece u obliku ukusne mliječne čokolade.

Saznaj više

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Imate pitanje?

Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Savjetovalište