menu icon

Biorela® Choco Multi Kids 20+4 prutića gratis u neodoljivom adventskom pakiranju

Biorela® Choco Multi Kids ponovno se vraća u svojem zimskom ruhu! Ukusne čokoladice za zdrav imunitet ponovno će razveseliti najmlađe jer adventsko pakiranje donosi četiri čokoladna prutića više!

Uz Biorelu® Choco Multi Kids 20+4 prutića gratis vaši mališani mogu odbrojavati dane tijekom adventskog razdoblja i dočekati Božić snažni i zdravi.

Naime, Biorela® Choco Multi Kids sadrži idealan spoj vitamina, minerala i dobrih* bakterija sljubljenih u ukusnu mliječnu čokoladicu koju će s užitkom uzeti svako dijete. Jedan čokoladni prutić dnevno pružit će podršku njihovom imunitetu te osigurati pravilan rast i razvoj.

S čak 12 vitamina, od kojih se ističe vitamin D potreban imunološkom sustavu djece i tri minerala – željezo, kalcij i jod, Biorela® Choco Multi Kids neizostavni je multivitaminski dodatak prehrani. Također, sadrži 2 milijarde dobrih bakterija vrhunske HOWARU® kulture sojeva.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D potrebni su za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Biorela® Choco Multi Kids preporučuje se za svakodnevnu upotrebu, a osobito je pogodna za uzimanje tijekom zimskih mjeseci kada je potrebna jača podrška imunitetu.

Zasladite dječje blagdane uz zdrave čokoladice za imunitet! U društvu vaših najdražih odmotajte svaki dan po jednu čokoladicu i dočekajte najljepši blagdan u godini. Uz čokoladni adventski kalendar odbrojavanje do Božića nikada nije bilo slađe!

Biorela Choco MUlti Kids adventski kalendar

Biorela® Choco Multi Kids adventsko pakiranje 20+4 prutića gratis potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Količine su ograničene.

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se