menu icon

Biorela® Total – totalno drugačija

Mnogo smo puta čuli da naše zdravlje započinje u centru tijela – našim zdravim probavnim sustavom. Osim što su crijeva zadužena za probavu i iskorištavanje hrane, u njima se nalazi čak 60 – 80 % cjelokupnog imunološkog sustava čovjeka. I dok se izvana koža i sluznica bore protiv prodora bakterija i virusa, dobre bakterije u crijevima bore se na različite načine za premoć nad lošim bakterijama čuvajući zdravstvenu ravnotežu.

Zdrava crijevna mikrobiota sastoji se od milijardi živih mikroorganizama koji djeluju na više načina; onemogućuju vezanje štetnih bakterija, luče bakteriocine – tvari koje inaktiviraju patogene bakterije te stimuliraju imunološki sustav na proizvodnju protutijela. Osim toga, sudjeluju u apsorpciji hranjivih tvari te proizvodnji vitamina i enzima.

Zdrava crijevna mikrobiota podrazumijeva dovoljnu količinu i raznolikost dobrih prijateljskih bakterija u našim crijevima. Mnogi faktori poput neadekvatne  prehrane, uzimanja antibiotika i drugih lijekova, starija životna dob ili stanja stresa mogu utjecati na smanjen broj dobrih bakterija u crijevima te na pojavu tegoba.

Tada je korisno odabrati koncentrirani izvor vrhunskih sojeva dobrih bakterija. To je jednostavno uz Biorelu® Total – novi proizvod iz Biorela® obitelji!

Biorela® Total sadrži čak 15 premium sojeva koje smo pažljivo odabrali zbog njihovih vrhunskih i specifičnih bioloških karakteristika te sposobnosti da djeluju u sinergiji. Ovako veliki broj sojeva povećava raznolikost dobrih* kultura u probavnom sustavu te donosi široki spektar njihove biološke aktivnosti kako bismo osigurali maksimum za Vas. U samo jednoj kapsuli dnevno Biorela® Total donosi više od 7 milijardi živih bakterija, a osigurana je njihova puna snaga do kraja roka valjanosti. Biljne kapsule pogodne su i za vegane te ne sadrže arome ili konzervanse. Ekonomično pakiranje od 60 kapsula te jednostavno uzimanje jednom dnevno čine Biorelu® Total nezaobilaznim svakodnevnim dodatkom prehrani. Biorela® Total novi je napredni proizvod vodećeg stručnjaka u kategoriji, a pogodna je za djecu, odrasle te trudnice.

Čuvajte svoja crijeva jer ona čuvaju vas. Potražite svoju svakodnevnu dozu vrhunskih kultura dobrih bakterija, Biorelu® Total, u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama po cijeni od 129 kuna za pakiranje od 60 kapsula.

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se