Biorela Choco Immuno Kids adventsko pakiranje - Biorela

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Poklonite mališanima Biorela® Choco Immuno Kids adventski kalendar!

Potražite u ljekarnama zimsko pakiranje Biorele® Choco Immuno Kids u obliku adventskog kalendara. Popularni proizvod od sada je dostupan u pakiranju od 20+4 prutića, dakle s 4 prutića više!

Biorela® Choco Immuno Kids nije bilo kakva čokoladica, već dodatak prehrani prepun sastojaka koji imaju važnu ulogu u zaštiti imuniteta djece. Ovi slasni čokoladni prutići brinu o zaštiti zdrave crijevne mikrobiote koja je jedan od preduvjeta dobrog zdravlja i snažnog imuniteta mališana.

Svaki prutić Biorele® Choco Immuno Kids od prave je mliječne čokolade te sadrži visoko pročišćene beta-glukane iz kvasca, vitamin D3 i cink u 100% preporučenoj dnevnoj dozi, kao i vrhunsku kulturu dobrih* bifidobakterija. Vitamin D važan je za zdravlje i razvoj djece te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, cink ima višestruke uloge u tijelu, pa tako i pri imunološkom odgovoru, a kultura bifidobakterija povećava broj dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Biorela® Choco Immuno Kids stoga je vrijedna potpora imunitetu narednih mjeseci, a slatki okus mliječne čokolade izmamit će osmijehe i ozariti lica mališana svaki dan.

Potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Količine su ograničene.

Biorela® Choco Immuno Kids

Jedinstvena kombinacija beta-glukana, cinka, vitamina D i dobrih bakterija za zdrav i snažan imunitet djece.

Saznaj više

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Imate pitanje?

Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Savjetovalište