menu icon

Superior Taste Award za Biorelu Choco Multi Kids!

Bruxelles, 2021. Super čokoladica za super zdrave klince – Biorela® Choco Multi Kids – primila je prestižnu međunarodnu nagradu za svoj super okus kojeg klinci obožavaju, a sad znamo i zašto! Ovaj jedinstveni dječji multivitamin s dobrim* bakterijama u obliku čokolade koji je već oduševio mališane u mnogim zemljama svijeta, zadovoljio je stroge kriterije žirija sastavljenog od više od 200 svjetskih najcjenjenijih chefova te osvojio Superior Taste Award, nagradu koju dodjeljuje International Taste Institute iz Bruxellesa.

Time je Biorela® Choco Multi Kids postao jedinstveni dodatak prehrani na ovim prostorima kojem je pripala ova prestižna nagrada za okus.

U oštroj konkurenciji nekoliko tisuća prehrambenih proizvoda iz više od 120 zemalja svijeta, Biorela® Choco Multi Kids postigla je visoke rezultate u ocjenjivanju prema svih pet kriterija koji, u konačnici, čine neki proizvod užitkom za naše nepce: prvi dojam, izgled, miris, okus i tekstura. Proizvodi su ocjenjivani metodom slijepog kušanja čime je osigurana potpuna objektivnost; članovi žirija nisu znali o kojem proizvodu je riječ, niti koji je proizvođač ili iz koje zemlje dolazi. Stoga su samo najbolji mogli biti nagrađeni!
Biorela® Choco Multi Kids, koji je već prepoznat kao broj 1 multivitamin za djecu**, sada je postao i prvi dodatak prehrani na ovim prostorima čiji su vrhunski okus prepoznali i nagradili najbolji europski chefovi.

Rješenje za snažan imunitet te pravilan rast i razvoj djece

Biorela® Choco Multi Kids ukusno je 3 u 1 rješenje za snažan imunitet te za pravilan rast i razvoj djece. Samo jedna čokoladica dnevno osigurat će:

  • 2 milijarde kultura dobrih* bakterija (bifidobakterija i laktobacila),
  • optimalne doze 12 vitamina neophodnih za pravilan rast i razvoj te snažan imunitet, kao i
  • 3 važna minerala (kalcij, željezo i jod) za svakodnevnu potporu zdravlju i razvoju dječjih kostiju te normalnom kognitivnom razvoju.

Biorela® Choco Multi Kids osobito se preporučuje kod slabog apetita, kod povećanih mentalnih napora i bavljenja sportom, za zdrav imunitet te za nadoknadu dobrih* bakterija u crijevima.

Testirajte i vi Biorela® Choco Multi Kids čokoladice!

Ovaj dokazano ukusni i zdrav dodatak prehrani slobodno mogu kušati i roditelji! Zatvorite oči i otkrijte tajnu vrhunskog okusa prutića Biorela® Choco Multi Kids koju su prepoznali vaši klinci, ali i najbolji europski chefovi!

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece. Željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

**prema podacima IQVIA, Hrvatska 2020.

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se