Biorela Choco Multi Kids uskršnje pakiranje - Biorela

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Potražite uskršnje pakiranje Biorele® Choco Multi Kids i sudjelujte u nagradnom natječaju!

Za vaše mališane smo pripremili posebno uskršnje pakiranje! Za sudjelovanje na natječaju potrebno je izrezati, oslikati i ukrasiti pisanicu koja se nalazi unutar omota.

Najkreativnije radove očekuju vrijedni pokloni:

6 x romobil sa svjetlećim kotačima
20 x Biorela poklon paket

Svoj rad pošaljite poštom na adresu Milsing d.o.o., Velika cesta 99, 10020 s naznakom: Nagradni natječaj Biorela Choco Multi Kids.
Natječaj traje od 21.3. do 28.4.2019. Pravila natječaja pročitajte OVDJE 

Biorela® Choco Multi Kids jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre* bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju! Biorela® Choco Multi Kids stoga je idealno rješenje za snažan imunitet djece te njihov pravilan rast i razvoj.

Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vitamina, uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju i rast djece te normalan kognitivni razvoj, kao i dvije kulture dobrih* bakterija, potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Biorela® Choco Multi Kids – Broj 1 multivitamin za djecu!**

**prema podacima IQVIA YTD 2018.
Biorela® Choco Multi Kids

Biorela® Choco Multi Kids je jedinstveni, 3 u 1 dodatak prehrani za zdrav imunitet djece u obliku ukusne mliječne čokolade.

Saznaj više

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Imate pitanje?

Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Savjetovalište