menu icon

Nagradni natječaj “Povedi me na putovanje!”

Putovanja ispisuju najljepše i nezaboravne trenutke, a ovog ljeta uz vas je Biorela® kako bi oni bili još bezbrižniji, ljepši i ugodniji.

Ispunimo zajedno Biorela® album – ljeto 2023. uspomenama s najljepših, najluđih, romantičnih, obiteljskih i dalekih putovanja. Slikajte svoj omiljeni Biorela® proizvod na ljetnom putovanju – ispred neke od domaćih ili svjetskih znamenitosti ili pak na mjestu koje vam je posebno lijepo i drago. U vlaku, avionu, nekoj dalekoj egzotičnoj destinaciji ili pak obližnjem izletištu! Putujmo i stvarajmo uspomene zajedno!

Sve će vaše fotografije postati dio Biorela® albuma – ljeto 2023. na highlightsima našeg Instagram profila, a ona najljepša i najzanimljivija osvojit će poklon paket – Biorela® SUMMER BOX!

Dobro proučite Pravila nagradnog natječaja, a nakon toga bacite se na fotografiranje najljepših lokacija u društvu omiljenog Biorela proizvoda.

Uzimajući u obzir vašu kreativnost, odabrat ćemo jednog pobjednika koji će osvojiti:

1 x Biorela Summer Box paket koji sadrži:

  • 1 x Biorela Total 30 kapsula
  • 1 x Biorela Boulardii 15 kapsula
  • 1 x majica
  • 2 x kutijice za vitamine
  • 1 x bilježnica planer

Biorela® Total je premium polibiotik koji dolazi u kombinaciji 15 vrhunskih sojeva s ciljem svakodnevnog povećanja broja i raznolikosti dobrih* bakterija u probavnom sustavu. Odaberite ga prije ili tijekom putovanja za svakodnevnu pripremu crijevne mikrobiote. U samo jednoj kapsuli na dan osigurat ćete čak 7 milijardi dobrih* bakterija.

Biorela® Boulardii kapsule u snažnoj dozi od 5 milijardi Saccharomyces boulardii i dodatak vitamina D pružaju podršku i zaštitu imuniteta. Preporučuju se u situacijama kad su vam potrebni brzi rezultati i kod putovanja.

Nagradni natječaj traje od 30. lipnja do 20. srpnja 2023. godine, a dobitnici će biti objavljeni unutar pet radnih dana na Facebook stranici BiorelaHrvatska.

Slati nam možete koliko god fotografija želite. Ne zaboravite samo navesti lokaciju.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se