menu icon

Novo u ljekarnama! Biorela® Choco Immuno Kids

Novo iz Biorele®

Biorela® Choco Immuno Kids super čokoladica za super snažnu obranu imuniteta!

Jedinstvena kombinacija beta-glukana, cinka, vitamina D i dobrih* bakterija

Nova Biorela® Choco Immuno Kids prava je riznica sastojaka koji štite imunitet djece. Budući da o zdravlju treba voditi računa uzimajući u obzir različite aspekte, tako i Biorela® Choco Immuno Kids brine o imunitetu djece pružajući im ciljanu nutritivnu potporu ali i zaštitu zdrave crijevne mikrobiote koja je preduvjet dobrog zdravlja i imuniteta. Prirodni visoko pročišćeni beta-glukani iz kvasca, vitamin D3 i cink u 100% preporučenoj dnevnoj dozi te vrhunska kultura dobrih* bifidobakterija sastojci su nove Biorele® Choco Immuno Kids koji se uzimaju u obliku prutića od prave mliječne čokolade – jednom dnevno. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, a kultura bifidobakterija povećava broj ovih dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Biorela® Choco Immuno Kids preporučuje se za ciljanu nutritivnu potporu tijekom hladne sezone nakon čega se može uzimati Biorela® Choco Multi Kids za svakodnevnu nutritivnu potporu. Oba proizvoda dostupna su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se