menu icon

Novo u ljekarnama! Biorela® Multi Kids

Biorela® Multi Kids – za svakodnevnu zaštitu imuniteta djece te njihov zdrav rast i razvoj

Biorela® Multi Kids je jedinstveni dodatak prehrani koji djeci osigurava unos vitamina, minerala i vrhunskih kultura dobrih* bakterija, a sve to u ukusnom čokoladnom obliku, osobito primjerenom dječjem uzrastu.

Jedna mala čokoladica sadrži 2 milijarde kultura dobrih* bakterija, 12 vitamina te minerale kalcij, željezo i jod. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece. Željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Kulture dobrih* bakterija sadrže dobre* laktobacile i bifidobakterije koje učinkovito povećavaju svoj broj u probavnom sustavu.

Mliječna čokolada zaokružuje priču kao pogodan dozirni oblik jer je izvrstan medij dobrim* bakterijama, pruža optimalnu stabilnost proizvodu te jamči jednostavno uzimanje.

Biorela® Multi Kids pogodna je za djecu već od 1. godine života. Praktično pakiranje sadrži 20 pojedinačno zapakiranih čokoladica od 5 g, a preporučena dnevna doza je ½ do 1 prutić dnevno.

 

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se