menu icon

Osvojite Biorela Super Choco plišanca u zabavnom kreativnom izazovu!

Ovog rujna nagrađujemo kreativnost i maštu!

Priredili smo vam izazov ‘Biorela® Super Choco kreativci’ u kojem pozivamo sve roditelje i njihove mališane da nam pokažu svoje kreativne potencijale te se prepuste stvaranju malih umjetničkih djela, svojim rukama, riječima, bojama i, što je najvažnije, maštom.

Tijekom rujna ćemo objavljivati izazove na temu ‘Biorela Super Choco moj prijatelj’, a sudionici će moći osvojiti Biorela® Super Choco plišanca i druge nagrade.

Pratite Biorela Facebook i Instagram stranice i prihvatite izazov. Uživajte u kreativnim zadatcima i provedite vrijeme sa svojim mališanima u igri, smijehu, učenju i stvaranju.

U središtu ovog druženja nalazi se super junak Biorela® Super Choco, zaštitni lik omiljenih Biorela® Multi Kids i Biorela® Imuno Kids čokoladnih prutića. Kako bi osvojili Super Choco plišanca sudionici tjednih izazova trebat će kroz razne kreativne tehnike ispričati zašto je Biorela Super Choco njihov prijatelj, što su od njega naučili i u kojim su se sve pustolovinama zajedno sudjelovali.

Pratite nas na našem Facebok i Instragram profilu jer prvi izazov objavljujemo već 9. rujna, a pravila nagradnog natječaja istog dana moći ćete pročitati OVDJE.

Biorela® Choco Multi Kids je jedinstven 3 u 1 dodatak prehrani u obliku ukusne mliječne čokolade. Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vitamina, uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju i rast djece te normalan kognitivni razvoj, kao i dvije kulture dobrih* bakterija, potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Svaki prutić Biorele® Choco Immuno Kids od prave je mliječne čokolade te sadrži visoko pročišćene beta-glukane iz kvasca, vitamin D3 i cink u 100% preporučenoj dnevnoj dozi, kao i vrhunsku kulturu dobrih* bifidobakterija. Vitamin D važan je za zdravlje i razvoj djece te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, cink ima višestruke uloge u tijelu, pa tako i pri imunološkom odgovoru, a kultura bifidobakterija povećava broj dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se