menu icon

Utrčimo zajedno u proljeće!

Proljeće je odlično vrijeme za nove početke, nove prilike i izazove. Stoga se okušajte se u proljetnom samoborskom izazovu, u humanitarno-rekreativnoj utrci za djecu i odrasle.

U organizaciji Večernjeg lista, i ove ćete godine, 17. ožujka, doživjeti nezaboravan dan u spoju zabave i rekreacije te pomoći Slatkim Samoborcima – Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice. Humanitarno-rekreativni spektakl počinje u 10 sati dječjim utrkama za djecu vrtićke dobi na 200 metara, za one od 7 do 10 godina na 500 metara i za 11 do 14 godina na 700 metara.

Na dječje utrke mogu se prijaviti sva djeca iz vrtića i osnovnih škola koja to žele. Nije se potrebno unaprijed prijaviti, a za sudjelovanje na dječjim utrkama ne plaća se kotizacija. Start je i cilj svih utrka u Centru za mlade Bunker, na području bivše samoborske vojarne.

Odrasli će trčati 5000 metara. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji, a svi trče na vlastitu odgovornost. Utrka je humanitarnog karaktera, ali će iznos startnine, u skladu sa svojim mogućnostima, trkači sami odrediti. Sav prilog od prikupljene startnine donirat će se Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice – Slatki Samoborci. Prijave su već otvorene, a moći će se prijaviti i na dan utrke, od 9 sati.

Kroz događaj će nas voditi naša poznata fitness-trenerica i voditeljica Renata Sopek. Očekuje vas bogati program za cijelu obitelj. A za vaše najmlađe pripremili smo Biorela Choco Multi Kids poklončiće.

Dan 17. ožujka najbolji je termin da rekreativno i humano proslavimo dolazak proljeća.

Prijave za utrku su na webu projekta Zdravo proljeće i na Stotinka.hr

Foto: preuzeto sa stranice Večernjeg lista.

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se