Važnost dobrih bakterija u zaštiti zdravlja - Biorela

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Važnost dobrih bakterija u zaštiti zdravlja

Zdrava osoba je ona čija je razina prirodne tjelesne obrane na visokom nivou, osposobljena za borbu protiv nepoželjnih mikroorganizama iz okoliša. Naš obrambeni sustav je zapravo sinergija različitih organa, stanica i molekula koji zajednički djeluju. Ključno pitanje je kako postići da naš organizam bude pripravan i spreman na borbu protiv negativnih utjecaja iz okoliša. Pomoći mogu dobre bakterije.

Dobre bakterije su sastavni dio crijevne mikrobiote koju čine trilijuni mikroorganizama. One sudjeluju u metabolizmu hranjivih tvari, a osim toga posao im je i sinteza vitamina K te nekih vitamina B skupine. Njihova ključna uloga je zaustavljanje umnažanja takozvanih loših bakterija kao i sprečavanje njihovog štetnog djelovanja. Njihova prisutnost odgovorna je za ravnotežu u crijevnoj mikrobioti, a ona je bitan faktor u normalnom radu imunološkog sustava.

Ukoliko se naruši balans crijevne mikrobiote pa loše bakterije prevladaju, posljedica može biti proljev te naš imunološki sustav može pokleknuti. Povećanom broju loših bakterija pogoduju stvari koje povezujemo s užurbanim načinom života: stres i neuravnotežena prehrana, no krivca možemo pronaći i u antibioticima koji uz patogene bakterije unište i one dobre.

Utemeljena na više od 30 godina istraživanja svjetski poznatih sojeva i više od 300 kliničkih studija i članaka, Biorela® je preferirani brand dobrih* bakterija i znanstveno potvrđenih formulacija. Biorela® inovativne formule koriste samo najbolje svjetske sojeve s klinički potvrđenim djelovanjem u specifičnom zdravstvenom stanju. Bez obzira za koju namjenu vam trebaju dobre* bakterije, u Bioreli® ćete upravo zato pronaći svoju djelotvornu formulu.

Biorela® Junior

Biorela® Junior je dodatak prehrani za povećanje broja dobrih* bakterija u probavnom sustavu, u obliku prilagođenom djeci.

Saznaj više
Biorela® kapsule

Biorela® kapsule su dodatak prehrani za povećanje broja dobrih* bakterija u probavnom sustavu, namijenjene odraslima, djeci starijoj od 6 godina i trudnicama. Snažna doza za brze rezultate.

Saznaj više
Biorela® Choco Multi Kids

Biorela® Choco Multi Kids je jedinstveni, 3 u 1 dodatak prehrani za zdrav imunitet djece u obliku ukusne mliječne čokolade.

Saznaj više
Biorela® Choco Multi Life

Biorela® Choco Multi Life dodatak je prehrani koji ujedinjuje multivitamin i dobre bakterije i sve to u obliku ukusne tamne čokolade.

Saznaj više


Najjača obitelj dobrih* bakterija

Imate pitanje?

Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Savjetovalište