Veseli dar za školarce – naljepnice i raspored sati! - Biorela

Najjača obitelj dobrih* bakterija

U ljekarnama vas čeka veseli dar za školarce – naljepnice i raspored sati!

Priprema za novu školsku godinu uzbudljivo je vrijeme ispunjeno velikim očekivanjima i planovima, kako za roditelje tako i za djecu.

Nove knjige, bilježnice i drugi školski pribor pratit će školarce kroz čitavu obrazovnu godinu, kroz sve njihove obaveze, zadatke te velike i male izazove.

Roditelji dobro znaju da su pripreme za školu puno više od novih bilježnica i školske torbe. Mališanima za sretnu i zdravu novu školsku godinu dobro dođe i mala pomoć iznutra.

Biorela® Choco prutići omiljen su čokoladni zalogaj s dodatkom dobrih* bakterija kojem roditelji vjeruju – jer svojim mališanima uz finu poslasticu daju i neophodnu dozu vitamina i minerala.

Ususret novoj školskoj godini kao mali znak potpore i pažnje roditeljima i njihovim školarcima, pripremili smo naljepnice za knjige i bilježnice te raspored sati s tablicom množenja.

Pri kupnji omiljenih Biorela® Choco Kids proizvoda zatražite ljekarnika i ovaj mali dar.

Biorela® Choco Multi Kids je jedinstven 3 u 1 dodatak prehrani u obliku ukusne mliječne čokolade. Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vitamina, uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju i rast djece te normalan kognitivni razvoj, kao i dvije kulture dobrih* bakterija, potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Svaki prutić Biorele® Choco Immuno Kids od prave je mliječne čokolade te sadrži visoko pročišćene beta-glukane iz kvasca, vitamin D3 i cink u 100% preporučenoj dnevnoj dozi, kao i vrhunsku kulturu dobrih* bifidobakterija. Vitamin D važan je za zdravlje i razvoj djece te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, cink ima višestruke uloge u tijelu, pa tako i pri imunološkom odgovoru, a kultura bifidobakterija povećava broj dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Neka lik heroja Super Choco čokoladice pratit vaše mališane u novoj školskoj godini s naljepnica i rasporeda sati. Tako će ih svakog dana dočekati s osmjehom i podsjećati ih da uz Biorela® Choco Kids čokoladice uvijek imaju podršku koja im treba za savladavanje važnih i velikih školskih obaveza!

* Količine rasporeda sati i naljepnica su ograničene te nismo u mogućnosti garantirati da se materijali mogu pronaći u svakoj pojedinoj ljekarni u Hrvatskoj. Zahvaljujemo na razumijevanju!

Biorela® Choco Multi Kids

Biorela® Choco Multi Kids je jedinstveni, 3 u 1 dodatak prehrani za zdrav imunitet djece u obliku ukusne mliječne čokolade.

Saznaj više
Biorela® Choco Immuno Kids

Jedinstvena kombinacija beta-glukana, cinka, vitamina D i dobrih bakterija za zdrav i snažan imunitet djece.

Saznaj više

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Imate pitanje?

Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Savjetovalište