menu icon

Više od 200 vrhunskih chefova je potvrdilo – Biorela® Choco Multi Kids ponovno ima najbolji okus

Bruxelles, 2024 – Biorela® Choco Multi Kids, jedinstveni dječji multivitamin s dobrim* bakterijama, vitaminima i mineralima, ponovno je potvrdio svoj već ranije nagrađivani okus. Naime, ukusna mliječna čokoladica kvalitetnih i pomno biranih sastojaka primjerenih djeci, osvojila je cijenjenu međunarodnu nagradu Superior Taste Award 2024. Prvotno, nagrada joj je uručena 2021., a izrazito smo ponosni što je ponovno okusom prepoznata od International Taste Institutea iz Bruxellesa, koji se sastoji od žirija 200 vrhunskih chefova iz različitih zemalja.

certifikat

Čokoladni prutić Biorela® Choco Multi Kids odličan je svakodnevni odabir za imunitet te potpora za zdrav rast i razvoj djeteta. Bogatog sastava od čak 12 vitamina i 3 važna minerala – željeza, kalcija i joda te ciljanih dobrih* bakterija, pružit će djetetu normalan kognitivni razvoj, pravilan rast i razvoj kostiju te biti dobra potpora kod fizičkih i psihičkih napora.

Mnogi roditelji bore se s apetitom djece, a Biorela® Choco Multi Kids sa svojim vitaminima B skupine podržava zdrav apetit i energiju.

Važno je napomenuti da čokoladni prutići sadrže HOWARU® sojeve otporne na uvjete u probavnom sustavu i uvjete proizvodnje te ispitane za primjenu kod djece čime se jamči i sigurnost. Dvije milijarde dobrih* bakterija uključuju dva važna, provjerena soja, kao podršku gornjem i donjem dijelu probavnog sustava – HOWARU® Lactobacillus rhamnosus HN001™ i HOWARU® Bifidobacterium lactis HN019™.

A izbor nagrađivane čokoladice nije slučajan! Naime, upravo je mliječna čokolada pogodan medij dobrim* bakterijama. Štiti ih od vanjskih uvjeta, što doprinosi optimalnoj stabilnosti proizvoda. A osim toga, djeci pruža i jednostavno uzimanje – čokoladicu mogu uzeti u školi, na izletu ili uz odmor nakon ručka.

Dakle, osim zdrave prehrane koja obvezno mora biti uključena u svakodnevicu djeteta, sinergijska potpora dobrih* bakterija vrhunskih HOWARU® kultura, vitamina i minerala zaštitit će imunološki sustav djeteta te povećati broj laktobacila i bifidobakterija u probavnom traktu. Jedan čokoladni prutić prave mliječne čokolade dnevno dijete će uvijek rado uzeti kao zamjenu za nešto slatko, a kroz njih će dobiti važne nutrijente za rast i razvoj.

biorela-choco-multi-kids-za-djecji-imunitet

Biorela® Choco Multi Kids može se uzimati tijekom cijele godine od djetetove prve godine života, kao svakodnevna potpora imunitetu djeteta.

Okus Biorela® Choco Multi Kids čokoladica nagradilo je 200 chefova, a je li ga prihvatilo i vaše dijete? Ako još nije kušalo čokoladne prutiće iz Biorele®, sada je prava prilika da mu to omogućite. A često se i roditelji priključe ovom slasnom i zdravom međuobroku prepunom vitamina i minerala te tako s djecom uživaju u pravom mliječnom okusu nagrađivane čokolade. Uvjerite se u njihov primamljiv okus, a uz to organizam opskrbite vrijednim vitaminima i mineralima u kombinaciji s dobrim* bakterijama.

biorela-choco-taste-award

The International Taste Institute sa sjedištem u Bruxellesu, u Belgiji, od 2005. ocjenjuje i dodjeljuje certifikate hrani i piću, a ove godine u izboru je sudjelovalo čak 2673 proizvoda koji su konkurirali iz 120 kompanija diljem svijeta. Biorela® Choco Multi Kids, čokoladica jedinstvenog okusa, osvojila je nepca prestižnog žirija sastavljenog od 200 vrhunskih chefova iz 20 različitih zemalja. Nagrada se dodjeljuje proizvodima koji uspješno prođu slijepo testiranje kušanjem, a ono, između ostalog, uključuje okus, miris, izgled i teksturu proizvoda. Svi članovi žirija potpuno su nezavisni, pažljivo odabrani i istaknuti chefovi i sommelieri iz vrhunskih restorana uvrštenih na Le Guide Michelin i Gault & Millau.

taste-award-2024

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece. Željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D potrebni su za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se