menu icon

Zagrepčanke i dečki vole Biorelu Choco Multi Kids

Klinci iz dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki ovih su dana snimili glazbeni spot za Biorelu® Choco Multi Kids.

Magična, vesela dječja pjesma ući će vam u uho od prvog slušanja, baš kao što je Biorela® Choco Multi Kids čokoladica neodoljiva već od prvog kušanja.

Audio Biorela® Choco Multi Kids pjesmice preuzmite OVDJE.

‘’Obožavamo Biorela Choco Multi Kids čokoladice od trena kad smo ih probali na našem rođendanskom koncertu u Lisinskom! Odmah smo se zaljubili u okus te čarobne i zdrave čokoladice! Najfinija čokolada ikad!’’

Zagrepčanke i dečki

Biorela® Choco Multi Kids jedini je dječji multivitamin s dobrim* bakterijama u obliku čokolade koju klinci obožavaju! Upravo zato idealno je rješenje za snažan imunitet te za pravilan rast i razvoj djece.

Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vrijednih vitamina za zdrav imuintet, apetit i energiju, 3 minerala važna za kognitivni razvoj i normalan rast i razvoj dječjih kostiju te dvije vrhunske, potvrđeno učinkovite, kulture dobrih* bakterija, sigurne kod djece

O blagodatima umjerene konzumacije čokolade zna se puno. No jeste li znali da je čokolada izvrstan dom za dobre* bakterije jer im pruža optimalnu stabilnost i bolje preživljavanje u probavnom sustavu.

Zato je Biorela® Choco Multi Kids pravi proizvod za otpornu i zdravu djecu a osobito se preporučuje kod povećanih fizičkih i psihičkih napora, za nadoknadu korisnih bifidobakterija i laktobacila u crijevnoj mikrobioti, prilikom uključivanja djeteta u školu ili vrtić te u sezonama kad je imunitet izložen brojnim izazovima.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D potrebni su za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Imate pitanje za nas? Javite nam se i saznajte sve što vas zanima!

Sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima potražite u našem savjetovalištu. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Javite nam se