Nagradni natječaj za adventski kalendar - Biorela

Najjača obitelj dobrih* bakterija

Nagradni natječaj za adventski kalendar

Draga djeco, dragi roditelji,

priključite se kreativnom nagradnom natječaju i osmislite Biorela® Choco Kids adventski kalendar za 2023. godinu! Jedini je preduvjet da se na crtežu nalazi lik Super Choco junaka, sve ostalo prepuštamo kreativnosti vaših mališana.

Odabrat ćemo tri pobjednička crteža koji mogu krasiti izgled Biorela® adventskog kalendara za 2023., a isti će dobiti i godišnju zalihu Biorela® Choco Kids proizvoda. Uz to, još 10 crteža nagradit ćemo proizvodom Biorela® Choco Multi Kids adventskim kalendarom.

Nagradni natječaj traje od 27. studenog do 11. prosinca 2022. godine.

Objava dobitnika je 16.12.2022. na ovoj stranici.

Radove za sudjelovanje u Nagradnom natječaju fotografirajte ili skenirajte i pošaljite ih putem obrasca za prijavu u nastavku. Molimo vas da radove/crteže sačuvate do kraja trajanja nagradnog natječaja.

U nastavku donosimo pravila nagradnog natječaja.

   Za više informacija u vezi obrade Vaših osobnih podataka kliknite na biorela.hr/zastita-osobnih-podataka.

  Pravila nagradnog natječaja i dajem suglasnost da gore navedene osobne podatke i učitanu fotografiju Milsing d.o.o. obradi u svrhu provođenja nagradnog natječaja "Biorela Choco Kids adventskog kalendara 2023". Pristajem na objavu svog imena i prezimena uz objavu učitane fotografije na www.biorela.hr, na Biorela Facebook i Instagram stranicama.


  Prethodni zadaci i dobitnici

  Kreativni kutak

  Zahvalnica

   

  Imate pitanje?

  Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja.

  Savjetovalište